Skocz do zawartości

Pierwszy model RWD-5

Carrllos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko czy ma ktoś zdjęcia jak zrobić skrzydła z lotkami?

bo taki model bardziej mi się podoba...

A jakbyś tak forum przejrzał, to znajdziesz masę takich wątków :evil: Sam takie RWD z lotkami popelniłem.

Opublikowano

Sorry chłopaki,ale chyba jestem nietendy bo nie umiem wyszukać tematu w którym jest coś na temat budowy skrzydeł z lotkami do modelu rdw-5, domyślam się jak to zrobić ale liczyłem na wsparcie.

Opublikowano

dzięki ten post też czytałem lecz jako początkującemu nie za dużo mi powiedziały te zdjęcia i kilka innych co znalazłem bo albo jak już zrobione albo nie kompletne. Porwałem sie na to nic na ten temat nie wiedząc i zdałem sobie sprawę że budowa samolotu t nie takie tam sobie a precyzyjna robota i duża wiedza i co czytam kolejna fora to widzę jakich błędów nie popełnić choć wiem że i tak je popełnię bo to nieuniknione jak dla początkującego i będę szczęsliwy jak mój model w przyszłości poleci te kilka minut przed "kretem"

Opublikowano

E tam od razu kretem. Bedzie dobrze, analizuj tylko posty na forum. Ja podczas budowy przeczytalem kazdy watek o RWD na forum.

ps. Prosze popraw posta, troche interpunkcji by dalo sie odczytac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.