a_skot Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mam pytanko czy ma ktoś zdjęcia jak zrobić skrzydła z lotkami? bo taki model bardziej mi się podoba... A jakbyś tak forum przejrzał, to znajdziesz masę takich wątków :evil: Sam takie RWD z lotkami popelniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrllos Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dzięki bardzo... Sorry zachowałem się jak gówniarz..... Poszukam. Porębie fotki budowy i wstawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrllos Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Sorry chłopaki,ale chyba jestem nietendy bo nie umiem wyszukać tematu w którym jest coś na temat budowy skrzydeł z lotkami do modelu rdw-5, domyślam się jak to zrobić ale liczyłem na wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No kolega cos slabo szuka, czas operacyjny - 20 sekund http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=3322&postdays=0&postorder=asc&highlight=rwd5&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrllos Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 dzięki ten post też czytałem lecz jako początkującemu nie za dużo mi powiedziały te zdjęcia i kilka innych co znalazłem bo albo jak już zrobione albo nie kompletne. Porwałem sie na to nic na ten temat nie wiedząc i zdałem sobie sprawę że budowa samolotu t nie takie tam sobie a precyzyjna robota i duża wiedza i co czytam kolejna fora to widzę jakich błędów nie popełnić choć wiem że i tak je popełnię bo to nieuniknione jak dla początkującego i będę szczęsliwy jak mój model w przyszłości poleci te kilka minut przed "kretem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 E tam od razu kretem. Bedzie dobrze, analizuj tylko posty na forum. Ja podczas budowy przeczytalem kazdy watek o RWD na forum. ps. Prosze popraw posta, troche interpunkcji by dalo sie odczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrllos Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dzięki, właśnie zabrałem się za skrzydła. A te lotki z czego zrobić? podwójny depron 6mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 http://www.motylasty.pl/main.html zobocz tę strone masz tam wszystko albo prawie wszystko o modelach z depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.