meteor Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W niedzielę 16.11.08r w Łasku w Szkole Podstawowej numer 1 odbyły się mistrzostwa woj. łódzkiego w zawodach modeli halowych. Na start stawiło się wielu młodych zawodników, głównie z Łasku i Wielunia. Nie zabrakło też mnie . Startowałem w klasie F1N "open" zajmując chyba 5 miejsce. Pojechałem głównie polatać depronem na hali :wink: Trochę zdjęć: Na początku trochę polatałem Magmą Rozpoczęcie: Pan Ulas wraz z córką: Pierwsze starty: Sędziowie wraz z organizatorem - Andrzejem Pikoszem (Pan Ulas się załapał) Nakręcanie gumówki: Zwycięski model w kategorii gumówek: Były też i dziewczyny W locie: Telewizja też była, coś nawet nakręcili Na koniec trochę sportu - piłka halowa :rotfl: Starsi pokazali tym młodym jak się gra No i zwyciężczyni i zdobywczyni tytułu mistrzowskiego w kategorii F1N - Aleksandra Ulas Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.