Skocz do zawartości

3 silniczki z 1 Cd

GregorianR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stator 20mm a rotor 23mm! teraz to już wiem że nie zabardzo się nada do samolotu bo to chyba taki sam silniczek jak ma Elektron! Sory za zaśmiecanie! :oops: Mogłem najpierw zmierzyć potem zadać pytanie!

Opublikowano

Hej!! Silnik jak najbardziej nadaje sie do modelu... Tyle ze malego.... nie wiem czy masz amiar latac malymi modelami.. jezeli tak toten silnik jest dobry wystarczy przewinac i wymienic magnesy:)

Opublikowano

Tak sie składa że na bazie dwóch takich statorków ale ośrednicy 23 mm robię napęd do Microna .Właśnie dziś zrobiłem stalowy "płaszcz" i tylny "dekiel" mocujący oś.

Opublikowano

ok!! a dzisiaj przyszedł mi silnik zamówiony na allegro Bm2408-21 i musze dokupic regler! wybór padł na tower pro ESC 18A! będzie dobry? i czy warty jest swojej ceny 68zł???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.