GregorianR Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Rozebrałem dzisiaj napęd CD i były w nim 3 silniczki! Jeden 3f I 2 prądu stałego! I mam pytanie nadadzą się one do jakiegoś modelu? albo np do poduszkowca do dmuchania poduchy! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aac79a25d37780b4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5886e256fe1e44a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc397f84b751e284.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 na oko wg. mnie się nadaje(ten 3f) ale musisz podać jego wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Stator 20mm a rotor 23mm! teraz to już wiem że nie zabardzo się nada do samolotu bo to chyba taki sam silniczek jak ma Elektron! Sory za zaśmiecanie! :oops: Mogłem najpierw zmierzyć potem zadać pytanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Hej!! Silnik jak najbardziej nadaje sie do modelu... Tyle ze malego.... nie wiem czy masz amiar latac malymi modelami.. jezeli tak toten silnik jest dobry wystarczy przewinac i wymienic magnesy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Tak sie składa że na bazie dwóch takich statorków ale ośrednicy 23 mm robię napęd do Microna .Właśnie dziś zrobiłem stalowy "płaszcz" i tylny "dekiel" mocujący oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Nie wiem o jakie małe chodzi! ja teraz mam zamiar robić speeda 400 albo trola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Do speeda bedzie za maly.. do trolla jezeli zmiescisz sie w 180 gramach w sam raz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ok!! a dzisiaj przyszedł mi silnik zamówiony na allegro Bm2408-21 i musze dokupic regler! wybór padł na tower pro ESC 18A! będzie dobry? i czy warty jest swojej ceny 68zł??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Na Twoim miejscu wybrałbym 25 lub 30 A ta 18 -tka szybka przestanie Ci wystarczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ok! dzięki już zamówiłem 30A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.