pawelrekass Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Witam, Pisze 2. post po pierwszym nieudanym + słowa wyjaśnienia: 1. Nie ładują mi się przyciski. Ani do edycji, ani do usunięcia posta. Stąd moje pytanie gdzie one są. Pewnie były jakieś moderacje na forum i jakoś zniknęły... 2. @Konrad_P- z w/w powodów nie mogę wysłać PW, ten post to moja jedyna forma kontaktu. PS publiczny lincz nie był konieczny. Odpychasz w ten sposób nowych użytkowników. Całe szczęście nie wszyscy są sztywniakami i załapali żart :-), dzięki @zalesvw! Mam nadzieje że nie spotkają mnie już tu takie niemiłe słowa i hejt. Z poważaniem
Konrad_P Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 Mateusz to nie był żaden lincz. Chłopie spokojnie. Zwróciłem Ci delikatnie uwagę że na forum nowomoda jest nietolerowana. Tu jest 90% starszej młodzieży, która nie rozumie tej mowy i dla własnego dobra powinieneś pisać czystym polskim językiem, jeśli liczysz na zrozumienie i pomoc. Teraz Twoje przywitanie jest jak najbardziej OK i mnie to cieszy. Witaj na forum jak pełnoprawny uczestnik. A ja ze swej strony poproszę Cię, zanim zaczniesz pisać nowe wątki to poczytaj forum Tu jest naprawdę prawie wszytko. PS A moderacji żadnej nie było, musisz mieć problem z przeglądarką.
Rekomendowane odpowiedzi