pawelrekass Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam, Pisze 2. post po pierwszym nieudanym + słowa wyjaśnienia: 1. Nie ładują mi się przyciski. Ani do edycji, ani do usunięcia posta. Stąd moje pytanie gdzie one są. Pewnie były jakieś moderacje na forum i jakoś zniknęły... 2. @Konrad_P- z w/w powodów nie mogę wysłać PW, ten post to moja jedyna forma kontaktu. PS publiczny lincz nie był konieczny. Odpychasz w ten sposób nowych użytkowników. Całe szczęście nie wszyscy są sztywniakami i załapali żart :-), dzięki @zalesvw! Mam nadzieje że nie spotkają mnie już tu takie niemiłe słowa i hejt. Z poważaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Mateusz to nie był żaden lincz. Chłopie spokojnie. Zwróciłem Ci delikatnie uwagę że na forum nowomoda jest nietolerowana. Tu jest 90% starszej młodzieży, która nie rozumie tej mowy i dla własnego dobra powinieneś pisać czystym polskim językiem, jeśli liczysz na zrozumienie i pomoc. Teraz Twoje przywitanie jest jak najbardziej OK i mnie to cieszy. Witaj na forum jak pełnoprawny uczestnik. A ja ze swej strony poproszę Cię, zanim zaczniesz pisać nowe wątki to poczytaj forum Tu jest naprawdę prawie wszytko. PS A moderacji żadnej nie było, musisz mieć problem z przeglądarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi