Guest kasper150 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Witam mam zamiar kupić ten model ROBBE - PITTS S12 ARF KLIK . I mam pytanie jakie wyposażenie do niego zastosować ? Czy ten silnik by był do niego dobry KLIK2 I czy może w tym przedziale cenowym jest coś lepszego? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemique Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Silnik taki , regiel 35A, pakiety 2100 i w gore! Silnik ktory proponujesz z HC tez powinien byc ok, aczkolwiek poszukalbym czegos ciut bardziej wolnoobrotowego. Ja polecam acromastera, ale jest troche drozszy. Jesli szukasz czegos z balsy to lekko zrobiona katanka artexowa bedzie miodna pod ten naped, ewentualnie cos z Extreme Flight albo Precision Aerobatics, ale to tez drozsze. Jesli nie chcesz sie pakowac w wieksze napedy to poszukaj czegos w okolicach 1m ale jednoplata, czyli np. Extrim, Super Zoom czy PakrMaster polecany na forum. Wtedy mniejsze silnik, mniejsze regle, mniejsze pakiety = mniejsza $$$. O tym Pittsie czytalem pozytywne opinie na rcgroups, raczej nie bedziesz rozczarowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.