Maciej.j Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam. I kolejne dwa wykonane modele Bostonian Beaver i Boston Beancraft Banana Bostonian Beaver Boston Beancraft Banana 1
Maciej.j Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam. I kolejny model sklejony wczoraj i dokończony dziś rano. I loty
Maciej.j Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Witam. I kolejne dwa wykonane modele Bob's Boxtonian w drugiej wersji oraz Coupe Veron Bob's Boxtonian II Coupe 1
safari28 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Witam modeliki wspaniale trzeba cieszyć się z uroków pogody bo z nią nigdy nie wiadomo może wrzesień dopisze i trochę jeszcze zobaczymy Nie mogę odbierać prywatnych wiadomości bo mi mimo przejechania antywirusem bo mi nasza skrzynka pocztowa nie działa forum jest zawirusowane dalej komuś okrótnie zależy na tym żebym z Wami się nie kontaktował. dojdzie jeszcze do tego że w takich chamskich sprawach wyrejstruję się z forum ból dla mnie i dla Was
Maciej.j Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Witam modeliki wspaniale trzeba cieszyć się z uroków pogody bo z nią nigdy nie wiadomo może wrzesień dopisze i trochę jeszcze zobaczymy Witaj Dobry sezon na gumówki to trochę modeli zbudowałem,kilka rozdałem młodym i zobaczymy dalej......Lista kolejnych do sklejenia dalej długa
Maciej.j Opublikowano 1 Września 2019 Autor Opublikowano 1 Września 2019 Witam. Dziś ostatnie poranne latanie modelami i czas zamknąć temat /wakacyjny projekt/Przedstawione modele to dużo przyjemnej zabawy w klejeniu,lotach i przedstawieniu relacji.Dziękuje Wszystkim ogladajacym. Maciej i loty 1
ssuchy Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Dzięki Maciej za temat. Obejrzałem filmy z przyjemnością. Na ostatnim kilka dodatkowych "bonusów" : psina, która chciała pożreć model (chyba to nie była twoja? ), no i lądowanie na drzewie (wysoko), na brzegu gałęzi - jak ściągasz modele, "klasycznie", czy masz jakiś patent? 1
Maciej.j Opublikowano 1 Września 2019 Autor Opublikowano 1 Września 2019 Dzięki Maciej za temat. Obejrzałem filmy z przyjemnością. Na ostatnim kilka dodatkowych "bonusów" : psina, która chciała pożreć model (chyba to nie była twoja?), no i lądowanie na drzewie (wysoko), na brzegu gałęzi - jak ściągasz modele, "klasycznie", czy masz jakiś patent? Skwer na którym testuję/latam od wielu lat odwiedzają właściciele ze swoimi pupilami.Ten był bardzo przyjazny.Inne niestety trzeba cierpliwie czekać aż zejdą z trawiastej /sceny/.A na modele które lądują na drzewie wymyśliłem patent piłka tenisowa połączona z około 30 metrów sznurkiem.Po wyrzuceniu piłki na gałęzie obok modelu łatwo wtedy sznurkiem uwolnić model.Następnym razem zrobię zdjęcie jak odzyskać model.Czasami operacja uszkadza model Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi