Ryszard58 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Byko autko ,,był cywilny samolocik .,czas wracać do militari. Czyli kolejny pojazd z seri broni używanej w LWP . Jest to radziecki ciągnik używany w LWP . .Sam pojazd bylby nie kompletny ,dlatego kolejne zdjęcia pokazują komplecik wraz z haubicą /wczesniej pokazywana na forum jako solo Zdjęcia duetu male bo nie mieściły się w kadrze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Super. Mi się ciś wydaje, że ty masz jakieś elfy do pomocy. Takie tempo to jakieś czary są :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Super. Mi się ciś wydaje, że ty masz jakieś elfy do pomocy. Takie tempo to jakieś czary są :-) Po prostu lata praktyki czyli ok 40 latek z tymi skorupami , i nie rozwodzenie się nad szczegółami .jest model są farby ,kleję i tyle w temacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 To fakt. Ja też potrafiłem na dwa podejścia zobić trzy czołgi 1:35 plus załoga i brudzenie. Kwestia organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi