Ryszard58 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Byko autko ,,był cywilny samolocik .,czas wracać do militari. Czyli kolejny pojazd z seri broni używanej w LWP . Jest to radziecki ciągnik używany w LWP . .Sam pojazd bylby nie kompletny ,dlatego kolejne zdjęcia pokazują komplecik wraz z haubicą /wczesniej pokazywana na forum jako solo Zdjęcia duetu male bo nie mieściły się w kadrze 2
Vesla Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Super. Mi się ciś wydaje, że ty masz jakieś elfy do pomocy. Takie tempo to jakieś czary są :-)
Ryszard58 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2019 Super. Mi się ciś wydaje, że ty masz jakieś elfy do pomocy. Takie tempo to jakieś czary są :-) Po prostu lata praktyki czyli ok 40 latek z tymi skorupami , i nie rozwodzenie się nad szczegółami .jest model są farby ,kleję i tyle w temacie 1
Vesla Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 To fakt. Ja też potrafiłem na dwa podejścia zobić trzy czołgi 1:35 plus załoga i brudzenie. Kwestia organizacji.
Rekomendowane odpowiedzi