kvviingu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witam wszystkich użytkowników forum bardzo serdecznie!Mam na imie Łukasz, mam 19 lat a z modelarstwem zacząłem przygodę dopiero niedawno. Pierwszy raz styczność z modelami RC miałem za młodu, gdy kuzyn dostał na urodziny helikopter RC. Zwykła zabawka, ale cieszyła Jakoś w połowie 2018 roku kupiłem z Chin Eachine H8 Mini i zakochałem się w dronach! Następnym zakupem był "dron" Visuo, który zupełnie nie spełnia moich młodzieńczych wymagań. Rusza się jak mucha w smole i czuć, że jest zwykłą zabaweczką. Visuo sprzedaję, h8 mini niestety padło, i nie mogę go postawić na nogi. Moim celem w dniu dołączenia na forum, jest zbudowanie jak najtańszego skrzydła, które lata, ma GPS i FPV! Obecnie mierzę się z wieloma problemami początkujących, które staram się rozwiązywać sam, ale czasami brakuje mi ręki doświadczonego pilota i modelarza, który naprowadzi mnie i pozwoli rozwinąć swoją pasję! Niestety nie wiem, co więcej napisać. Moja historia dopiero się zaczyna, więc niech powitanie będzie tylko prologiem do moich zabaw w świecie RC!Pozdrawiam serdecznie, i życzę udanego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witaj Łukaszu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi