From_heaven Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Po ponad miesiącu oczekiwania (najpierw zły lakier, który zaczął odłazić pod wpływem nitro, potem lakiernik złamał nogę, ale na szczęście kolega Elektromar podarował mi swoją starą budę więc było jak latać) wreszcie raptor gotowy. Pogoda niestety fatalna i nie da się sprawdzić czy jest dużo lepiej widoczny. To znaczy w pokoju widać go dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jeśli to ten ze "zgrupowania" z Krakowa to na żywo czerwony ładniej wyglądał niż żółty PS. Wiadomo, widoczność, widocznoscią, ale walory estetyczne swoją drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jeśli to ten ze "zgrupowania" z Krakowa to na żywo czerwony ładniej wyglądał niż żółty PS. Wiadomo, widoczność, widocznoscią, ale walory estetyczne swoją drogą Eeee?? Estetyka to tu jest na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 To ten sam W wersji czerwonej wyglądał tak: Żółty powiem szczerze bardziej mi się podoba. Może te ostatnie zdjęcia tego tak nie oddają, jak to z czerwonym, które sobie zrobiłem w studiu, ale żółty wygląda bardziej "kozacko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 żółty jest fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Eeee?? Estetyka to tu jest na maxa. Chodzi mi o sam wygląd . Po prostu czerwony mi sie bardziej podoba od żółtego (a czerwonego miałem okazje zobaczyć w "realu" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 a czerwonego miałem okazje zobaczyć w "realu" ) A gdzie sie widzieliśmy? U Marexa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 tak Ja jako widz przyjechałem, bo sam jeszcze wtedy nie miałem kompletnego modelu . Z Meloowem się kręcilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.