czaczawik Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Heja, mam na imie Adam i przybywam z podlasia. Jestem początkującym w temacie i własnie mam do Was kilka pytań, ale o tym w innym dziale. Mam nadzieje zaglądać tu częściej celem chłonięcia wiedzy od doświadczonych kolegów. AVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Proponuje przeczytać regulamin. Bez przeczytania ze zrozumieniem niestety ale pisać nie będziesz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaczawik Opublikowano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Dużo lepiej. Witaj na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi