Michał W. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jako że w dobrym tonie jest zaznaczyć swoją obecność na forum od przedstawienia się tak i to czynię. Mam na imię Michał, mam 32 lata. Mieszkam i pracuję w Bieszczadach. Na Forum Modelarskie RC ściągnęła mnie nazwa związana z moim wieloletnim hobby, a przede wszystkim nowy kierunek hobby - Modelarstwo RC. Przygodę z modelarstwem rozpocząłem ponad 20 lat temu. Na początku były to modele plastikowe i kartonowe. Później w miarę zdobywania doświadczenia jak i poszerzania się naszego rynku modelarskiego doszły do moich modeli zestawy waloryzacyjne, chemia modelarska i nowe narzędzia. Po plastiku i kartonie przyszła kolej na drewno, którym bawiłem się przede wszystkim w szkutnictwie, chociaż zbudowałem też kilka rzutek swobodnie latających, w których też "coś" było z drewna. Jednak wciąż pozostawał niedosyt ze "stateczności" wykonywanych zabawek. W końcu zdobyłem sie na kupno pierwszego "latadła" - trenerka RC Michaś. Nawet z nazwą udało mi się trafić jak na początek zabawy RC . Model jest już praktycznie gotowy, pozostało mi do kupienia jeszcze tylko parę rzeczy związanych z wyposażeniem. Na początek to chyba wszystko. POZDRAWIAM!!! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witaj. Raczej nie kojarzę, żeby Michaś był tutaj opisywany więc może założysz własny wątek o nim. Fotki zbudowy itd. Życzę tyle startów co lądowań i żadnych kretów w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał W. Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 DZIĘKI Mareq! Co relacji z budowy to już za późno. Model jest sklejony i oklejony. Zamontowane są już serwa i silnik. Czekam jeszcze na aparaturę (zamówiłem Graupnera MX-16), ładowarkę i pakiet. POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witaj Bieszczadaninie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał W. Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 CZOŁEM PANOWIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.