Michał W. Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Jako że w dobrym tonie jest zaznaczyć swoją obecność na forum od przedstawienia się tak i to czynię. Mam na imię Michał, mam 32 lata. Mieszkam i pracuję w Bieszczadach. Na Forum Modelarskie RC ściągnęła mnie nazwa związana z moim wieloletnim hobby, a przede wszystkim nowy kierunek hobby - Modelarstwo RC. Przygodę z modelarstwem rozpocząłem ponad 20 lat temu. Na początku były to modele plastikowe i kartonowe. Później w miarę zdobywania doświadczenia jak i poszerzania się naszego rynku modelarskiego doszły do moich modeli zestawy waloryzacyjne, chemia modelarska i nowe narzędzia. Po plastiku i kartonie przyszła kolej na drewno, którym bawiłem się przede wszystkim w szkutnictwie, chociaż zbudowałem też kilka rzutek swobodnie latających, w których też "coś" było z drewna. Jednak wciąż pozostawał niedosyt ze "stateczności" wykonywanych zabawek. W końcu zdobyłem sie na kupno pierwszego "latadła" - trenerka RC Michaś. Nawet z nazwą udało mi się trafić jak na początek zabawy RC . Model jest już praktycznie gotowy, pozostało mi do kupienia jeszcze tylko parę rzeczy związanych z wyposażeniem. Na początek to chyba wszystko. POZDRAWIAM!!! Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareq Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Witaj. Raczej nie kojarzę, żeby Michaś był tutaj opisywany więc może założysz własny wątek o nim. Fotki zbudowy itd. Życzę tyle startów co lądowań i żadnych kretów w okolicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał W. Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 DZIĘKI Mareq! Co relacji z budowy to już za późno. Model jest sklejony i oklejony. Zamontowane są już serwa i silnik. Czekam jeszcze na aparaturę (zamówiłem Graupnera MX-16), ładowarkę i pakiet. POZDRAWIAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigkris Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Witaj Bieszczadaninie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał W. Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 CZOŁEM PANOWIE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.