emas Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witajcie, czy ktoś rozpoznaje maszynę ze zdjęć? Zakupiłem od sąsiadów z południa, niestety nie wiem kto jest producentem. Kadłub z laminatu, skrzydła to styro kryte balsą + folia. Rozpiętość 1700mm długość 1400mm. Pytałem wujka google na wszystkie możliwe sposoby jednak bez powodzenia (znalazłem podobnego, tyle, że o rozpiętości 1400mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 CMPro z pierwszych serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emas Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 CMPro z pierwszych serii. chapebau bas... pięknie dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Taki Mustang chyba leży i czeka na montaż w modelarni aeroklubu Elbląskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi