Jaromir Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=9bz0N8yo19I Dziś rano polatałem nad zimowym Osoliem - zanim śnieg się stopi ;-) Fajnie się ląduje SkyLady II na śniegu - ślizga się jak na sankach. Na upartego można by międzylądowanie zrobić :-) Choć i na trawie tydzień temu mi się udało (właściwie stuknąłem lekko o glebę płozą i się odbiłem i leciałem dalej). W górze wiało - ale dość równo - chwilami model w miejscu stał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Widać że wiało dość mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Fajnie, ale dlaczego cały czas na silniku? Nie miałeś ochoty trochę poszybowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Widać że wiało dość mocno Na szczęście równo - a to zygzakowanie to w zasadzie było planowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Fajnie, ale dlaczego cały czas na silniku? Nie miałeś ochoty trochę poszybowac? Raz - trochę filmiku wyciąłem (lot trwał 7:30)Dwa - chciałem zobaczyć czy na drodze leży śnieg i wrócić ;-) Trzy - przez ten wiatr „na górze” nie bardzo się dawało - na silniku słabo się posówał, a niżej to się SkyLady nie poszybuje zbyt długo... Cztery - zapomniałem o rękawiczkach - i to najważniejszy argument był za tym coby zbyt długo nie latać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqn Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Też wczoraj latałem, a w zasadzie oblatałem elektro-szybowiec podczas opadów śniegu ;] Wszystko zabezpieczone i szczelne, łącznie z aparaturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Też wczoraj latałem, a w zasadzie oblatałem elektro-szybowiec podczas opadów śniegu ;] Też tak chciałem - ale nie padał już Za to raz polatałem we mgle - model było widać - ale film z kamerki pokładowa to szara plama i tylko z rzadka jakieś kształty się wyłaniały - z dołu to całkiem inaczej wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.