uve Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam Czy warto zakupić regulator Dynam 40A BEC 2A ? Są w cenie koło 90pln, przy czym mniejszy 30A Jeti kosztuje koło 200pln. Jak się sprawują, są awaryjne i czy lepiej zainwestować jest w Jeti ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja latam na regulartorach Dynam od około 2 lat i nie moge o nich nic złego powiedzieć. Raz mi tylko przewód od zasilania póścił w miejscu lutowania, ale nie wiem czym było to spowodowane. A tak pozatym kłopotów z nimi nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Mam kilka (chyba 3 lub 4) takich regulatorów i brak z nimi kłopotów. O ile sobie przypominam to regle 18 amperowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Używam 2 regli 30A od ponad 2 lat i nigdy się na nich nie zawiodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Aha to mnie cieszy A przy zasilaniu 3s, spokojnie da rade pracować przy 4 serwach HS-55 ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A przy zasilaniu 3s, spokojnie da rade pracowaćprzy 4 serwach HS-55 ? Tak Ja latałem na 4x E-sky ale to praktycznie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.