zelmer20 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam wszystkich. Nie znam się na modelarstwie ale liczę na pomoc forumowiczów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelmer20 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 witam, Dlaczego nie mogę pisać postów? chyba zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem coś pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Może dla tego że to Twoje przywitanie to takie "cześć" i już. Skoro jak piszesz się nie znasz to po co tu jesteś i czego oczekujesz. Myślę że po porządnym przywitaniu nie będziesz mia problemów z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi