Grizzly Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam spodobał mi się model piankowy PIONEER V2 1400mm,mam aparaturę 6 kanałów tylko nie wiem jaki silnik i regulator? Bo chciałbym kupić na abc-rc.pl za pierwszym razem, a nie kupowac w 5-ciu sklepach i nie płacić za 5 dostaw. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Kuba informacji o tych modelach na tym forum jest na pęczki, po co zakładasz nowy temat skoro takowe istnieją.Wchodzisz na forum kolejno: - Modele latające RC - Szybowce i motoszybowce- Szybowce / motoszybowce piankowe I jesteś już w ,,domu,, zadajesz pytanie w istniejącym temacie i po sprawie.Widać że jesteś rozgarnięty, kasę i wydatki potrafisz liczyć ale już samego regulaminu nie potrafisz przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizzly Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Kuba informacji o tych modelach na tym forum jest na pęczki, po co zakładasz nowy temat skoro takowe istnieją. Wchodzisz na forum kolejno: - Modele latające RC - Szybowce i motoszybowce - Szybowce / motoszybowce piankowe I jesteś już w ,,domu,, zadajesz pytanie w istniejącym temacie i po sprawie. Widać że jesteś rozgarnięty, kasę i wydatki potrafisz liczyć ale już samego regulaminu nie potrafisz prze Może nie zauważyłem tylko chodzi mi o to żeby kupić silnik i regulator na abc rc i samolot, a nie na innej stronie Oglądałem inne tematy o PIONEER v2 tylko nie wiem w końcu który silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wszystkie modele pioniero-potobne beto-podpbne i cała reszta to jedno i to samo.A skoro już oglądałeś inne tematy to tak jak już Ci wspominałem... zadaj pytanie w istniejącym już wątku, nikt Ci głowy nie urwie. Sporo takich wątków jak Twój często pozostaje bez echa. Wystarczy poszukać prześledzić nawet zadać pytanie na priv. Na przykład tu:https://pfmrc.eu/index.php/topic/44657-sky-surfer-1400/ https://pfmrc.eu/index.php/topic/80865-nap%C4%99d-do-skysurfera-1400/?do=findComment&comment=753321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizzly Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dzięki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi