Gość Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam, mam na imię Sławek .Mieszkam w Ostrowcu Świetokrzyskim.Mam 32 lata.Modelarstwo uprawiam parę lat z przerwami (z braku czasu).Wcześniej zajmowałem się elektrykami z silnikami 3-fazowymi własnej konstrukcji, teraz biorę się za spalinki.Z zawodu jestem elektronikiem.Pozdrawiam wszystkich.slawekmod [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witaj Sławku. Przyda nam sie na forum elektronik. Nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Fajnie.Może będę w stanie jakoś pomóc.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Tak elektronik bardzo się przyda w naszym bardzo zelektryzowanym hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam bratnią duszę ,ja właśnie zrobiłem kolejny silnik ,ten bedzie do Microna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam, mam na imię Sławek .Mieszkam w Ostrowcu Świetokrzyskim. Witam kolegę modelarza z mojego województwa! Może się spotkamy i polatamy razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich jeszcze raz, w Kielcach bywam często ostatnimi czasy ( z racji obowiązków służbowych ).Na lotnisku w Masłowie też bywałem nie raz i nie dwa.Ojciec mój latał motolotniami jakieś 17 lat i ma tam swoich znajomych.Jak uporam się ze swoim sprzętem video to wrzucę parę zdjęć zarówno silników jak i moich modeli w budowie (giles 202 itp)Pozdr.[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam sławekmod, czy mógłbyś podać parametry gilesa 202?,Robisz go z kompletu z pudełka?, czy może masz jakieś plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Robię go według planów GREAT PLANES przeskalowanych na rozp. 165 cm.Właściwie to nie są plany w tego słowa znaczeniu ale elementy przygotowane pod laser ( zresztą tak wycięte).Kadłub ze statecznikami skleiłem w ciągu dwóch dni i jest już oklejony, teraz czekam na żeberka do skrzydła. Mam do niego silnik ST91 ale jak będzie za słaby to założę mu ST23.Mam na ukończeniu PRYMUSA ( trener)na silnik MDS 6.5ccm rozp.1500 mm.muszę dokończyć te modele teraz żeby mieć czym latać w tym sezonie (w zeszły sezon uczyłem się chodzić po skomplikowanym złamaniu nogi w kostce, ale tak już w życiu bywa).Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witaj i zakladaj nowe tematy o swoich modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.