Gość Anonymous Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich serdecznie. (Lepiej późno niż wcale:-)) Bawię się głównie modelami latającymi na uwięzi, a jakimi - zapraszam do mojej galerii ponieważ nie potrafię tu włożyć zdjęć. Niedawno zacząłem również kolekcjonować motorki - interesują mnie szczególnie polskie - mam nawet już kilka ładnych egzemplarzy. Poza modelami interesuję się strzelectwem sportowym oraz nurkowaniem. Wiem coś niecoś na te tematy i mam nadzieję że nasze wspólne rozmowy wszystkim wyjdą na dobre. Pozdrawiam Paweł Praus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witaj. Uwięz to przeszłośc wielu z nas.Być może kiedyś spodkamy sie na wspólnych lotach.Mieszkamy wszak blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.