wisnia Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam Zakupilem ostatnio samochod w markecie pojezdzil troche iiii zaczol sie dymic, dymilo sie cos z plytki ktora byla w srodku. Chciał bym to naprawić tzn czy jest może możliwość dokupienia czegos takiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Mało danych.... Ale jeśli market, to ja bym od razu wywalił -strata czasu :wink: . Może fotka by pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 no dobra jak bede w domu to wrzuce fotke. Szkoda mi wlasnie wywalic bo podoba mi sie sterownik jest wygodny no i wyglad jest spoko. Konstrukca nie jest powalajaca ale smiga dobrze tzn smigal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Najprawdopodobniej jak w większości przypadków spalił się tranzystorowy mostek H sterujący silnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 A nie lepiej go oddać i wsiąść drugi - taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 niemam pudla do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Do naprawienia ale musisz to oddać elektronikowi hobbyście, który załatwi sprawę po kosztach części bo normalnie sama robocizna będzie kosztowała tyle ile nowy samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.