wisnia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witam Zakupilem ostatnio samochod w markecie pojezdzil troche iiii zaczol sie dymic, dymilo sie cos z plytki ktora byla w srodku. Chciał bym to naprawić tzn czy jest może możliwość dokupienia czegos takiego??
Milko Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mało danych.... Ale jeśli market, to ja bym od razu wywalił -strata czasu :wink: . Może fotka by pomogła.
wisnia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 no dobra jak bede w domu to wrzuce fotke. Szkoda mi wlasnie wywalic bo podoba mi sie sterownik jest wygodny no i wyglad jest spoko. Konstrukca nie jest powalajaca ale smiga dobrze tzn smigal
Konrad Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Najprawdopodobniej jak w większości przypadków spalił się tranzystorowy mostek H sterujący silnikami.
adi-000 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A nie lepiej go oddać i wsiąść drugi - taki sam.
Guest Anonymous Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Do naprawienia ale musisz to oddać elektronikowi hobbyście, który załatwi sprawę po kosztach części bo normalnie sama robocizna będzie kosztowała tyle ile nowy samochód.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.