krawat Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim, jestem Radek, mieszkam we Wrocławiu, pracuję jako programista, ale od dawna interesuję się elektroniką - skończyłem studia w tym kierunku na Politechnice Wrocławskiej. I zainteresowania jakoś bocznymi drogami przywiodły mnie do RC. Najbardziej interesuje mnie tematyka szybowców / DLG, mam zamiar kupić coś małego (pewnie mały motoszybowiec) jeszcze w tym roku żeby nauczyć się latać, i może w przyszłym jakieś pełnoprawne DLG F3K. Będę pewnie sporo pytał. Na zimowe wieczory zabawa z serwami i odbiornikami wydaje mi się że będzie świetna Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Cześć Rade. Jeśli dopiero zaczynasz to zanim kupisz F3K to koniecznie kup piankę. No ale to przywitalnia więc jeszcze raz witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi