Zuberek23 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mam na imię Artur, mam 28 lat i mieszkam w Mragowie. Swoją przygodę z modelarstwem zacząłem jeszcze w podstawówce, i po około 15 latach wróciłem (mam najdzieje ze na dobre) do dawnego hobby. Obserwuje forum od ponad dwóch lat, w końcu postanowiłem się zarejestrować Dobre dwa lata temu zbudowałem Toto-0 ale niestety zbyt długo nim nie polatalem, później były modele żaglówek i motorówek, przygoda z lotami na uwięzi i dopiero w tym roku mogę powiedzieć ze nauczyłem się latać RC. Głowie dzięki mojemu serdecznemu koledze, który z reszta jest od dawna zarejestrowany na tym forum i mieszka w moim mieście. Jedyny samolot konstrukcyjny jaki zbudowałem po długiej przerwie to Midi slow- uwieziowka. Do tej pory latałem modelami RC z pianki - pionnier, Funder and lightning i Mermaid. Z większymi i mniejszymi sukcesami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witaj Artur na forum. Mam nadzieję że tym razem będzie bardziej stały w uczuciach i już nie odejdziesz od tego pięknego hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi