DanekE Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dzień dobry, mam na imię Daniel. Cieszę się, że trafiłem na to forum. Na razie raczej tylko czytam, czytam, czytam :-) Pozdrawiam sedecznie - Daniel Dzień dobry, mam na imię Daniel. Cieszę się, że trafiłem na to forum. Na razie raczej tylko czytam, czytam, czytam :-) Pozdrawiam sedecznie - Daniel PS. Przepraszam, że tak skromnie, ale jestem nieco onieśmielony Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się dość dawno temu, ale z modelarstwem RC dopiero zaczynam. Interesują mnie przede wszystkim modele jachtów żaglowych. Jeśli chodzi o dokonania, no cóż, na polu RC dopiero zaczynam. A w modelarstwie redukcyjnym (plastyk 1:35 i 1:48) to chyba najwyższym osiągnięciem było uczestnictwo w wystawie modeli redukcyjnych "Pancelot" w PKiN w zamierzchłych czasach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witaj. Nie ma się co krępować. Pytaj jak masz jakieś pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi