AntekBeton Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 ...pochodzę z Częstochowy, a mieszkam aktualnie od dwóch lat w Poznaniu. Interesuję się modelarstwem od 12 lat, lecz w 99,9% samochodowym. Silniki spalinowe to moja pasja, od niej się zaczęło. Uwielbiam przy nich dłubać, modyfikować je, usprawniać, regulować, remontować, itp. Ścigam się samochodami na zawodach rozmieszczonych po całej Polsce i nie tylko. Z modelarstwem lotniczym miałem do czynienia niewiele. Kiedyś dostałem stare modele od znajomego, naprawiłem je i latałem, aż do momentu ich rozbicia. Resztki wyrzuciłem, a silniki i elektronikę zostawiłem. Zapisałem się na forum, bo potrzebuję wiedzy w zakresie modelarstwa lotniczego, gdyż zechciałem do niego wrócić oraz kontaktu z osobami z okolicy, aby razem dzielić wspólną pasję! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witaj na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi