Wojtass_nt Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Czy ktoś wie co to za odbiornik? Został mi on ofiarowany, z tego co wiem to wymaga kwarcu z podwójną przemianą ale nic po za tym... Nawet nie wiem jakiej firmy kwarc w nim będzie współpracował z moim mx 12 i kwarcem hitec (o ile będzie?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 To odbiornik od aparatury z CONRAD ELECTRONIC FM-SS PROFI 7/14 sprrzedawanej też pod nazwą CHALLENGER 720 HI-TEC w latach 80 problem w tym że były dwie odmiany 40 i 35MHz z wymiennym modułem w.cz Kwarc bedzie pracował HITEC podwójna przemiana. Mam gdzieś jeszcze obie te aparatury i odbiornik . Jedna jest sprawna 35MHz i odbiornik też działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.