Rometowiec007 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Przedstawiam model Diablotina. Zbudowany na podstawie projektu który wykonał Wojtek Kuptel. Wyciąłem na domowym cnc z laserem LED. W linku YT zdjęcia budowy i film z oblotu. Zastosowałem: -silnik Os Max GT 33. -dualsky Pro Duo z pakietami lipo Xtron -kill switch Rcexl, zapłon na gens Ace 1300 -zbiornik paliwa 400ml -serwa na lotki kingmax 25kg, wysokość hitec 10kg. -smiglo Fiala 18x8 Lata świetnie. Prosty w pilotażu, nosi się jak szybowiec. Zdarzyło się że zgasł mi silnik, po czym bez problemu można wylądować Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 ile waży?masz fotki gotowego modelu i tego domowego cnc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Waga 5kg bez paliwa. Cnc jak cnc. Dwie osie, sterownik Arduino, laser led 6,5W, napęd na paski gt2. Jakby ktoś był zainteresowany wycięciem swojego lub dowolnego modelu którego plany na to pozwalają to zapraszam do współpracy. Jestem w stanie przerobić lub rozrysować proste elementy typu żebra i wręgi pod wycięcie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi