ertman_176 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Otrzymalem paczke z UH. Polutowałem wszystko, podlaczylem a tu zonk ... Silnik kreci lewo prawo ale lekko przesuwa sie tak jak powinien i wydaje dzwieka ala titititi... Jak zostawie to se chwile tak robi i przestaje. Potem zaczyna sie grzać Udalo mi sie zdobyc inny regulator ale nadal to samo ... Jezeli ma ktos jakis pomysl na uzdrowienie to prosze o podzielenie sie nim ... Rozwazam rozbiórke/przewiniecie/odesłanie/wyrzucenie silnika ...
Norbert Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 odeslij , mialem to samo jak walnelo uzwojenie po kilku lotach. Juz mi przyslali nowy.
Eryk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 zjawisko typowe dla przebicia na uzwojeniu gdzies przy stojanie, ale skoro to inrunner to lepiej chyba sie nie babrać i im odesłać
Ładziak Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Rozwazam rozbiórke/przewiniecie/odesłanie/wyrzucenie silnika ... Jeżeli to się opłaci, to odeślij, wypełniając wcześniej na ich stronie zgłoszenie. Otrzymasz RMA, który musisz umieścić na przesyłce.
ertman_176 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ne wiem co bym bez ojca zrobił ... Okazało sie że zerwany był wtyk przy silniku który miał już je zalutowane ... Szczerze jak silnik kosztował 12$ a wysyłka go tam kosztowała by ~10zł i czekałbym miesiac to wolałbym kupić nowy a ten odesłać i mieć 2 silniki ... Zażegnane ... uff ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.