elpazo Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Zwracam się do kolegów używających Ten odbiornik z pełnym auto pilotem. Sam mam problemy z jego rozruchem związku z tym szukam pewnych informacji. Czy nie ma problemu z rozruchem w nadajniku 14 DS i za pomocą nadajnika, próbuje z kalibrować ten odbiornik w szybowcu. gdzie mam w skrzydle 6 serv dwie lotki na stronę zmixowane z klapami w układzie normalny lot pracują dwie. w Baterflaju wewnętrzne lotki idą do motyla zewnętrzne normalnie pracują. założonych jest kilka mixerów z ST , SK Zaczynam podejrzewać że w tym programie tego nie uruchomię bo dochodzę do momentu że wszystko jest ustawione serva nie pracują niby tak ma być ale dalej już nie jestem w stanie przejść do dalszych ustawień .Podejrzewam że muszę uruchomić drugi model bez serv do klap mixów itp. ?????? Szukam Bratniej duszy która pomoże w ustawieniach najlepieij rozmową aby kolaboratów nie tworzyć . model noto szybowca SELECT do lotów po GPSsie 5m rozpiętości Pozdrawiam Władek tel 606886621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi