AndyCopter Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Modelarstwo z poczuciem humoru, to dość oryginalne podejście, niemniej interesujące. Oceńcie sami Memoriał Załogi por. Lindella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Ten czolg jest mojego brata Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Pochwalę sie za brata- model KV-5 zdobyl pierwsza nagrode w kategorii: " Najlepszy model w barwach Polskich". Łącznie zdobył 5 nagród:) Brat niestety nie lata, ale podziwiam go za cierpliwość i wyobraźnię w tworzeniu dioram. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pochwalę sie za brata- model KV-5 zdobyl pierwsza nagrode w kategorii: " Najlepszy model w barwach Polskich". Łącznie zdobył 5 nagród:) Brat niestety nie lata, ale podziwiam go za cierpliwość i wyobraźnię w tworzeniu dioram. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Bez wątpienia modele na wysokim poziomie (z wystawy) . A co do latania, cierpliwości, może jeszcze się nawróci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi