AndyCopter Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Modelarstwo z poczuciem humoru, to dość oryginalne podejście, niemniej interesujące. Oceńcie sami Memoriał Załogi por. Lindella
marcinolesno Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Ten czolg jest mojego brata Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
marcinolesno Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Pochwalę sie za brata- model KV-5 zdobyl pierwsza nagrode w kategorii: " Najlepszy model w barwach Polskich". Łącznie zdobył 5 nagród:) Brat niestety nie lata, ale podziwiam go za cierpliwość i wyobraźnię w tworzeniu dioram. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
AndyCopter Opublikowano 21 Października 2019 Autor Opublikowano 21 Października 2019 Pochwalę sie za brata- model KV-5 zdobyl pierwsza nagrode w kategorii: " Najlepszy model w barwach Polskich". Łącznie zdobył 5 nagród:) Brat niestety nie lata, ale podziwiam go za cierpliwość i wyobraźnię w tworzeniu dioram. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Bez wątpienia modele na wysokim poziomie (z wystawy) . A co do latania, cierpliwości, może jeszcze się nawróci 1
Rekomendowane odpowiedzi