motyl Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kolego FanRC zgadzam się z przedmówcą więc opanuj się troszeczke i przyjmij z pokorą moje słowa. Wymądrzać zaczołeś się w swoim ostatnim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Przemyślałem ostatnio sprawe że może kupie sobie ASP 8.5 jak bedzie za mocny to po prostu nie bede mu dawał pełnego gwizdka Mam jeszcze małe pytanie czy międza 7.5 a 8.5 jest różnica w wymiarach ze zdjącia wnioskuje że tylko złumik jest wiąkrzy a silnik :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam jeszcze małe pytanie czy międza 7.5 a 8.5 jest różnica w wymiarach Silniki są "w tej samej budzie"... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.