Therapy Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Poszukując czegoś do poskładania na długie wieczory trafiłem na kilka okazji w polskich sklepach: Poszukiwany przez wielu a nigdzie nie dostępny Phoenix 1.6-2.6 kit za 359 zł. Dostępny w rcmania.eu Volantex Raport EX 2000 kit za 279 zł !!! oraz Multiplex Fun club 1400 kit za 319 dostępne RC.Susco Najchętniej kupiłbym każdy z nich a musiałem wybrać jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 A te sklepy to prawdziwe są? Może się ktoś wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sklep jest prawdziwy a Phoenixa nie ma .W sobotę kupiłem zapłaciłem odpisali że nie ma i nie będzie.,a kasę oddadzą,czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therapy Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Raptora też już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi