mirkor Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Modelarstwem interesuję się od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że wyniosę z tego forum jak najwięcej wiedzy w tematach które mnie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Trochę mało. Napisz co cię interesuje to tak bardzo enigmatycznie się przywitałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Mam na imię Mirek. Interesuje mnie modelarstwo kołowe. Latanie to nie moja bajka. Niestety moja wiedza jest na razie szczątkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 No i fajnie, przynajmniej wiadomo po co tu jesteś. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi