Pioneer Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Krótko i zwięźle witam kolegów pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Za krótko i za zwięźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioneer Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Przepraszam najmocniej Niestety byłem w pracy Za mało miałem czasu na przerwie i nie miałem czego wymyślić Czy mógłby przywitać się na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witaj się. Napisz po co tu jesteś i ewentualnie czego oczekujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioneer Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam ponownie Z góry przepraszam za poprzednie przywitanie Jestem modelarzem rc Latam różnymi samolotami w skrócie " wszystkiego po trochu" Zajmuję się tym od około 7/8 lat Wiele razy zaglądałem na waszą stronę Oglądałem giełdę, różne wpisy modelarzy i tym podobne Chciałbym jeśli mogę dołączyć do waszego "Świata" chcąc zdobyć doświadczenie, różnorakie porady i takie tam Chciałbym zaczerpnąć wiedzę o modelach żeby więcej nie budować tak zwanych latających zlepów Nie mam zamiaru "zaśmiecać" waszej strony Nikogo obrażać Prosiłbym tylko o ewentualną pomoc Przywitanie pewnie beznadziejne ale nie miałem co innego wymyślić A jeszcze bym zapomniał na imię mi Piotr i jestem z Zakopanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 No i to jest eleganckie przywitanie. Witaj Piotrze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi