boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam wszystkich miłośników lotnictwa jakim niewątpliwie jestem ja. Jestem dumnym synem pilota, Pułkownika lotnictwa i wspaniałego człowieka który mnie wprowadził w ten wspaniały świat aerodynamiki, awioniki jak i modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Bardzo proszę o przeczytanie regulaminu forum. Dopiero po dostosowaniu się do niego będziesz mógł uczestniczyć w życiu naszego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Bardzo proszę o przeczytanie regulaminu forum. Dopiero po dostosowaniu się do niego będziesz mógł uczestniczyć w życiu naszego forum. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czy napisałem coś złego? Przepraszam ale zrozumiałem jakby Pan miał do mnie pretensje że złamałem regulamin a przeczytałem go dokładnie, nie pobieżnie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czy napisałem coś złego? Przepraszam ale zrozumiałem jakby Pan miał do mnie pretensje że złamałem regulamin a przeczytałem go dokładnie, nie pobieżnie. Chyba że była to forma przypomnienia. Jeżeli tak to przepraszam po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Adam coś Ci umkło REGULAMIN PFMRC.EU I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM. 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Adam coś Ci umkło REGULAMIN PFMRC.EU I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM. 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Rzeczywiście, umknęło i to poważnie. Przepraszam, już zmieniam awatara. Cholera już na samym początku taka wtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Oczywiście żadnych pretensji nie miałem no bo z jakiego by to powodu. Nie mniej czytanie ze zrozumieniem w narodzie jest coraz gorsze. Jest oczywiście już wszystko OK. Witaj na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi