boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Witam wszystkich miłośników lotnictwa jakim niewątpliwie jestem ja. Jestem dumnym synem pilota, Pułkownika lotnictwa i wspaniałego człowieka który mnie wprowadził w ten wspaniały świat aerodynamiki, awioniki jak i modelarstwa.
Konrad_P Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Bardzo proszę o przeczytanie regulaminu forum. Dopiero po dostosowaniu się do niego będziesz mógł uczestniczyć w życiu naszego forum.
boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Bardzo proszę o przeczytanie regulaminu forum. Dopiero po dostosowaniu się do niego będziesz mógł uczestniczyć w życiu naszego forum. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czy napisałem coś złego? Przepraszam ale zrozumiałem jakby Pan miał do mnie pretensje że złamałem regulamin a przeczytałem go dokładnie, nie pobieżnie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czy napisałem coś złego? Przepraszam ale zrozumiałem jakby Pan miał do mnie pretensje że złamałem regulamin a przeczytałem go dokładnie, nie pobieżnie. Chyba że była to forma przypomnienia. Jeżeli tak to przepraszam po raz kolejny.
Wojtek Sz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Adam coś Ci umkło REGULAMIN PFMRC.EU I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM. 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu.
boriah88 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Adam coś Ci umkło REGULAMIN PFMRC.EU I. WARUNKI UCZESTNICTWA I REJESTRACJI NA FORUM. 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Rzeczywiście, umknęło i to poważnie. Przepraszam, już zmieniam awatara. Cholera już na samym początku taka wtopa
Konrad_P Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Oczywiście żadnych pretensji nie miałem no bo z jakiego by to powodu. Nie mniej czytanie ze zrozumieniem w narodzie jest coraz gorsze. Jest oczywiście już wszystko OK. Witaj na forum. 1
Rekomendowane odpowiedzi