Piotrek_SGM Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Cześć, Spotkaliście się może z pakietami "Thunder" (nie mylić(???!) z Thunder Power) ? Pakiety w białej koszulce, logo "Thunder" stylizowane na jakąś kapelę metalową + rozbłysk pioruna w tle. Szukałem na forum ale nic nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Widzę, że bez odzewu, także odpowiem sam sobie - może Wam się przyda. Kupiłem te pakiety na Allegro - 4s 4000mAh 15C - 2 sztuki: Oczywiście nie spodziwałem się parametrów zgodnych z opisem, ale bez przesady - totalna porażka, jeden pakiet oddawał jakieś 10A drugi max. 15A. Jak się okazało cała partia sprzedawanych akku miała taką przypadłość. Na szczęście sprzedający był 100% (nawet 110% bo się postawiłem w głupiej sytuacji po drodze) uczciwy i odzyskałem pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.