Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Modelarstwem zajmuje sie od 7 roku zycia Praferuje modele wlasnej konstrukcji a nie z gotowych planow Silniki robie ostatnio sam tj. 3 fazowe i mam na swoim koncie pare poj. CD 2 szt podwujnych(wysokoobrotowy i niskoobrotowy) pare silnikow z napedow fdd silnik ze strimera szt 2 i 24 zebowca Posiadam nadajnik Eclips 7 mode 1 i odbiornik rexa 5 i 7 i kompletna aparaturke Futaba Attak 4 regulatory 3 fazowe Jeti 8 amp i 18 amp Obecnie mam motoszybowca 1800 rozpietosci ,latajace skrzydlo rozpietoscvi 1500 rozpietosci Pochodze z Pasleka miejscowosc ta lezy kolo Elblaga W wolnych chwilach potrafie sobie zrobic model tzw. depronowiec a tak do polatania kolo domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam nowego modelarza. Napisałeś modelarstwem zajmuję od 7 roku życia Szkoda , że nie napisałeś ile teraz masz latek, ale mniejsza o to. Waże , że latasz i nawet szybole masz :wink: Za produkcję własnego silniczka masz u mine pełne uznanie. Przyda się tu człowiek ,któremu prądy są nie obce. Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witamy w naszym gronie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Latek mam 42 a silniczki mam jak narazie tylko wlasnej roboty i sa super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ten człowiek to ma zabójcze tempo budowy modeli konstrukcyjnych Witaj i wrzucaj cos w avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Kuba ! Jak mam troche czasu to zaden problem ze zrobieniem modelu Mam w planie teraz szybola ale troche dziwnego o dziwnym placie tj. zdradze troche rabka tajemnicy glebokosc plata 38 cm rozpietosc 200 cm narazie tyle bo to zalezy od tego czy uda mi sie zmienic nadajnik bo ten co mam ma zamalo funkcji ktore sa mi potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Cześć! :-D No! Wreszcie! Już myślałem że się nie dobijesz tutaj ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj Jacku . Pora pora najwyższa była abyś tu zawitał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam Doman i Tomku No wreszcie sie udalo jakos za pomoca Motyla Mam prosbe do was Dostaje jakies meile i sa dlamnie jakos niezrozumiale tzn. chodzi oto ze pisze w nich ze jak czegos niezrobie to niebede otrzymywal nowych wiadomosci w danych watkach oco tu chodzi Znaczy sie brzmi to tak ((((chcesz sledzic temat czy przestan sledzic temat ))) co to jest?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 możesz coś więcej napisaco tym ?? Z jakiego m@ila?? jaka jest cała treść itp. Albo Preentscreena podeślij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czesć witamy u nas Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.