prem111 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cześć, nazywam się Przemek, jestem pasjonatem modelarstwa, Witam wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 No i fajnie ale troche słabe to przywitanie. Po co tu przyszedłeś i może co cię interesuje tak żeby Ci wszyscy poznali i wiedzieli co można się po Tobie spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prem111 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Interesuje mnie tematyka w szczególności dronów, oraz autonomicznego sterowania. Mam kilka pytań na które mam nadzieje tutaj znaleźć odpowiedzi Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi