Thief_randal Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam Tutaj Patryk a właściwie to powienienem napisać ojciec Eryka (13 lat ) :D On lata i rozbija , jak go najdzie to buduje różne loty/nieloty w ramach wariackich pomysłów ( ostatnio przerobione resztki Pioniera 1400 na canard'a... to był jednolot :D ). A ja czasami latam a przede wszystkim naprawiam i niestety sponsoruje. Latami zazwyczaj modelami EPP/Styro ( Pionier 1400, FunCub, ParkMaster i ) ale też jest jeden drewniany Su-31 1000mm . Wszystkie elektryk, Spotkać nas zazwyczaj można na lotnisku w Kobylnicy po Poznaniem . A teraz nasz naszła ochota na zrobienie sobie 2 kombatów :D dlatego tutaj w sumie się znalazłem bo chciałem przejrzeć wątek ich dotyczący. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witaj Patryku na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi