KeNNy Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Szukam modelu elektrycznego RTF (do 600zł) który będzie 4 kanałowy napędzany elektrycznie Jak do tej pory latałem tylko kilkukrotnie (Nemo) i nie sprawiało mi to żadnego problemu szukam teraz czegoś poważniejszego i nieprzekraczającego mojego budżetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 A jest ci tego mnostwo, nadajnik-odbiornik masz z Nemo, serwa mozesz dokupic.. poszukaj po sklepach, ciezko cos doradzic, przy tak lakonicznym pytaniu. a co by Cie "krecilo"? akrobat, polmakieta, szybowczyk...?... baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 zapomnij o RTF - to slepa uliczka. Poczytaj o Easy Glider. Da sie polatac nawet na 4 kanalach - i to polatac dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Poczytaj o Easy Glider.Da sie polatac nawet na 4 kanalach - i to polatac dobrze Dokładnie.. ten model lata jak po sznurku i możesz go dość łatwo modyfikować do swoich potrzeb i umiejętności. Możesz dać napęd 3f, zamontować kamerkę... itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 EG jak najbardziej. Ale problem w tym , że aparatura i odbiornik z nemo nie dadzą frajdy , dla EG stanowczo za mały zasięg. I tu pojawiają się schody... Dobrym pytaniem jest też czy kolega latałnemo bo go ma ( posiada więc aparature i odbiornik ) czy też latał bo ktoś mu dał polatać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 A ja bym proponował zbudować coś samemu. :wink: Aparaturę masz. coś tam można dokupić. Szybka wycieczka po paczkę izolacji pod panele. Może kilka listewek i Bob Budowniczy rządzi. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.