motyl Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Bo widzisz Nasze forum jest czymś więcej niż osobami z internetu. Duża liczba osób znana jest osobiście. Tak naprawde to forum nie daje zbytnio anoimowości. proste mi tam sprawia przyjemność romawiać z kimś jak z kolegą po iminiu No to jutro jade do Lublina Kto chce sie spotkać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Pewnie ja, bo Paweł będzie na uczelni. Pucować lakier??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Jak chcesz około 12 jestem tzn o 9:00 z wawki ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Może się bym stawił z Katana ,bo Łosa nie dam rady zabrać. Kable przyszły dopiero dziś ,a ja nie dam rady już siąć do modelarni . Chyba nie dam rady.Muszę odpocząć po 2 godzinach spędzonych na łyzwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Tomek ja jade tylko po szybowca, latać nie mam czym i jak Ale jek chcesz to mozęmy się znów spotkać pogadać moze tym razem dłużej, ale o 15 musze być spowrotem w wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Może pochwalisz się co to za szybolek? Jak już wspomiałeś że to będzie szybować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Marcin to może lepiej w przyszłym tygodniu wezmę już Łosia ? Rozmowe przenoszę do wspólnych spotkań w imprezy modlarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 nie da rady Umówiłem się juz z Tomkiem i Pawłem. Po drugie za tydzeiń mam szkołe malin wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czy to jakaś tajemnica? http://szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No to byłem i zobaczyłem I spotkałem się z niektórymi No i mysle że co poniektórzy wstawią odpowiednie relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Marcin był u nas po Nimbusa. Jak na możliwości holówki którą dysponuje nasz kolega model był przyduży i przyciężki. Oddałem go za niewielkie pieniądze (kupiłem zresztą też) ale nie było sensu, żeby się kurzył za szafą. Poza tym lepiej, że poszedł do kogoś z forum, niż do jakiegoś NN z allegro, nawet za większa kasę. Mam nadzieję, że Marcin go "ulotni" i pokaże jakieś zdjątka. Drugi plus taki, że poznałem osobiście jednego z naszych adminów. Mówię Wam, fajny gość i nie taki straszny!!! A tak poważnie: zawsze będę to powtarzał, nawet krótki,"byle jaki" kontakt osobisty jest sto razy lepszy niż ta cała wirtualna rzeczywistość. Mam nadzieję, że w sezonie uda się uskutecznic jakieś wspólne latanka okolicznych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Pewnia ja się pojawie na najbliższych zawodach szybowców w Radawcu :wink: Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Pewnia ja się pojawie na najbliższych zawodach szybowców w Radawcu :wink: . A to w Radawcu są zawodu szybowców?? Kupuje jakąś F3F czy F3J i tez startuje Mówi ewam powaliło mnie na punkcie szybowów A co do holówek. Tomku jak rozmawialiśmy, model 2,2m z silnikiem 40cm3 benzynk ato za wielkeigo modelu nie poholuje 80 czy 100cm3 to tak No 50cm już lepiej się prezentuje A NIMBUSIK polata z wagą sie przestraszyłem na początku że 7kg. ale te 5,8kg to spoko w 7kg spoko wyjde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Marcin po drodze do domu wpadł też do mnie przywitać się z Łosiem Jak widać bardzo mu do twarzy. Marcin skwitował wizytę (ok.40minut) krótko. "Przyjechałem zobaczyć Łosia do póki jest jeszcze cały " I wcale mu się nie dziwie :mrgreen: Przy okazji mało nie buchnął mi Extrima3d(musiałem go mocno wyszarpywać z Marcina ręki . A nowy szybol jest przeogromny i robi się na jego widok tak : :shock: a potem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Łoś naprawde na lajfie robi wrażenie o 200% większe niż na wirtualu Już byłem gotów do oblotu ale Tomek ściemniał ze Akku nie naładowane albo co jeszcze innego A swoje uwagi do ŁOsia opisz ew odpowiednim dziale co byś to poprawił Co do Extreema to przesadziła chodź model fajny się zapowiada A szybol jak szybol szkoda ze się u Tomka na ulicy nie mieścił ale to nei moja wina że w Puławach są tak małe uliczki Tomek pamiętaj że ja byłem porawie 10 razy dłużej nież ty u menie Nie ukrywam że liczyłem na post Huberta z zaproszeniem na pępkowe nawet kierowce ze sobą maiłem Ale tomek wyjasnił czemu Hubercik się ostatnimi czasy nie polazuje I bardzo dobrze ciesze się że mu się ulożyłe w dobrą strone No ale koledzy z Lublina i okolic kolowac holówke bo @Motyl wpadnie z ekipą szyboli na lotnisko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Skoro ja byłe m u Ciebie 30minut to ty u mnie 5 godzin ???? :shock: No dobra teaz moja kolej.Tym razem to już tylko i wyłączni z jakimś modelem i na całodniowe latanko a wieczorem na pizze. Pasuje????!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 nie pasuje po dzisiejszym dzniu ma dość fastfudów pize to sam możesz jeść ale zemna wspólnei gril i browar a TY BYLEŚ U MNEI 7 MINUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Grill mi bardzo pasi No tak ale dojazd zają mi 30 w jedną stronę a miało być tuż pod W-wą :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A to w Radawcu są zawodu szybowców?? Kupuje jakąś F3F czy F3J i tez startuje Mówi ewam powaliło mnie na punkcie szybowów Po pierwsze cieszy mnie że jest kolejny fan glajderów :wink: , po drugie to są zawody miniówek tylko o ile się nie myle (miniówka - F3J/MINI >1.5m, a dokładniej 1524mm rozpiętości w rzucie) Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ...glajderów... Przepraszam że znów śmiece ale co to za słowo ? Albo po Polsku albo po Angielsku. :? Ludzie nie przesadzajcie. Tak mało masz słów w naszym języku że musisz jeszcze z angielskiego brać ? Niektórych rzeczy nie da sie przetłumaczyć dosłownie ale tylko niektórych... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.