Doktorek511 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 witam wiec tak na świeta dostane mój pierwszy model rc:) i najprawdopodobniej bedzei to nemo. ale niestety nemo nie przypomina zadego samolotu a zalezało mi na replice. czy jest jakas replika do 350 zł która da sieprzyzwoicie latać? ( http://www.allegro.pl/item504091700_samolot_messerschmitt_4_kanaly_zestaw_r_c.html ) czy od razu kupoac nemo? z gory dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Od razu kupuj nemo. Na makiety przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Może nie jestem doświadczonym modelarzem ale proponuje ci kupic pierw aparature a potem jakis model wybrac bo to co sprzedają w tych modelach to zaraz sie rozwali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Kupuj nemo Najlepiej zrobisz, przynajmniej lepiej niz kupując m-109 n Allegro. yoyo, Zobacz w temat to jest ostateczna decyzja, jak chce niech kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Na nemo szkoda kasy - niemarkowe wyposażenie i przestarzały napęd. Lepiej jakiegoś elektroszybowca sobie kup do nauki latania. Jakoś nie widzę nemo jako model do nauki latania - kumpel go kupił i totalna porażka ten model. Dziwię się czemu inni go polecają - chyba nie nim nie latali i nie widzieli jak jest zbudowany. Ma za małe lotki , za duży kadłub i napęd z przekładnią wysunięty na dziobie - kilka kretów i pozamiatane. Szczerze odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A ja proponuje takiego e-Startera leży i się kurzy wyposażony kompletnie (silnik BL, regiel 18A, 2 pakiety 1320 3s, i 3 micro serwa) cena atrakcyjna 250zł Używany fakt, ale twój pierwszy wymarzony model po pierwszym locie będzie gorzej wyglądał o ile będzie w ogóle wyglądał A ten trenerek lata rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romciu Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, a może zrób sobie jakiś model typu RWD 5 czy zefirek i kup wyposarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek511 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 do kolegi wyzej: fajne koła:P ale szukam modelu z aparaturą:/ a znacie jakis model elektroszybowca do 350 zł z lotkami? nie zeby mozna było dorobićtylko juz fabrycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 350zł z aparaturą ?? to ja pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek511 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 witam dzis muszę zamówic model.. ciagnie mnie do tej repliki ale odstrasza mnie trochę brak mozliwosci podpięcia do symulatora.. to zamówic nemo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 tak zamów NEMO ! lub EasyStar lub Sky Lady II. Temat milion razy był juz poruszany jaki model kupić na początek ! Co do symulatora to nie model podpinasz tylko aparature ! a teraz to chyba większość ma taką możliwość PS. Jeżeli zaś chodzi o tego Meśka to jest model prawie identyczny jak z GWS mam taki nie polecam na początek ! przy tym nepędzie to nie polatasz bo lata mułowato ! zresztą na mojej stronie są filmiki jak to lata na takim napedzie i na zmodyfikowanycm tzn. dzwonku z TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.