kylorc Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Od września tego roku mieszkam w Rzeszowie wcześniej mieszkałem w Świdniku i chodziłem do 2 modelarni. Przyjechałem do Rzeszowa i nie znalazłem żadnej modelarni. Może ktoś wie czy znajdę modelarnię w Rzeszowie. Od razu mówię że na modelarnie na politechnice mnie nie przyjęli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigkris Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 mozna wiedziec dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylorc Posted December 12, 2008 Author Share Posted December 12, 2008 Ponieważ w nowym domu nie mam pomieszczenia do piłowania i klejenia, jak w starym domu. A po za tym na modelarni są maszyny typu wiertarki stołowe, tokarki itp. no i nie ma mamy, która pilnuje porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Ale pytanie dotyczyło dlaczego nie przyjęli a nie "dlaczego w domu ...." Niestety wiele uczelni posiada modelarnie tylko dla studentów ze względu na ograniczone środki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.