Gość Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam, W jaki sposób ustawić płynną korektę zmiennej globalnej za pomocą potencjometru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie mam radia pod ręką, więc będzie jak w Companion Funkcje specjalne Przełącznik - np. SC w dół Akcja - np. AdjustGV1 Parametry - Źródło, np. LS (lewy pot) Włącz - zaznaczyć Powinno zatrybić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ok, dzięki za pomoc. Teraz mam kolejny problem nie wiem jak ustawić zakres od 0 do 100% dla pełnego zakresu potencjometru. Ustawiłem dla GV jednostki "%", minimum 0%, max 100%, dokładnośc 0.0, ale potencjometr przy takich nastawach reguluje wartość GV jedynie od połowy swojego zakresu do 100% przy skrajnym jego wychyle. Da się to jakoś obejść bez tworzenia kolejnego wejścia i edycji krzywej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Edyta Coś co tu było to chyba jednak nie tak do końca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 UWAGA: jeśli zwiększysz precyzję, to zakres zmniejszy się dziesięciokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ok, dzięki ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi