mrsopel Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Witam Kupiłem 4-ro kanałowego Honey bee (takiego honey bee ) i mam taki problem, iż angielskiego z instrukcji dołączonej do heli za bardzo nie rozumiem a mam problem przy startowaniu helikiem. mianowicie na granicy odrywania się od ziemi heli kładzie się na prawą stronę, dałem trymerem całkiem na lewo ale to i tak nie skutkuje. Co robic?? Jak wogole wyregulowac ten typ helika przed pierwszym startem co trzeba zrobic itd. aby wszystko było jak należy. Czy kręcic tymi sróbkami wtym sterowniku 4w1?? Proszę o krótki poradnik (od razu mówię to mój pierwszy heli i proszę o wyrozumiałośc i zrozumiałe wyjaśnienie) szukałem opcją szukaj na forum ale o 4 kanałowym honey bee nic nie znalazłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mataus Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 To pogrzeb w 4 in 1.Rób to metodą prób i błędów i wkoncu bedzie działało,Jeśli nie to bedziemy sie martwic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.