mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 z tej strony raczej gwarancji nie ma ;p Pierwsze slysze .... Masz jakies potwierdzenie - czy tylko tak strzelasz ?
Ładziak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 z tej strony raczej gwarancji nie ma ;p Bo co? Zwolnij trochę i przestań walić bezsensownego posta za postem, w dodatku wprowadzając innych forowiczów w błąd. Ledwo się zarejestrowałeś i już natrzaskałeś ich 6. Lepiej zajrzyj do powitalni i uzupełnij profil.
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 A co do tej strony to już niektorzy moi znajomi zamawiali tam np. ładowarki i nie bylo gwarancji. O ile pamietam to Ladziakowi (chyba jemu ) wymienili...
PatrixD Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dobrze zaraz uzupelnie swoj profil.A wracając do aparatury to nie jestem pewien co do tej gwarancji. Jak widać napisalem "chyba" więc nie napisalem ze napewno. Niektorzy z moich znajomych zamawiali tam np ladowarki i gwarancji nie bylo. Tylko żeby nie bylo że kogoś w błąd wprowadzam. :|
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Czy może mi ktos dokładnie opisać sposób zamówienia z Anglii, tzn. czy musze sie rejstrować na sronie, no i czy musze zamówienie napisać po angielsku? Bo z tym angielskim to ni wząb Daj znac na PM - zalatwimy sprawe .
Ładziak Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 O ile pamietam to Ladziakowi (chyba jemu ) wymienili... Wszystkim wymieniają Jak widać napisalem "chyba" więc nie napisalem ze napewno. To po co pisałeś? Lepiej było zadać sobie trudu i wpisać w wyszukiwarce forum frazę: gwarancja + hobbycity . Miałbyś wszystko czarno na białym.
Norbert Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 z tej strony raczej gwarancji nie ma informacje masz skąd... z nieba? Bo są bzdurne. Mi silnik wymienili bez zbednego bicia piany i z przeprosinami i gratisowymi naklejkami.
tomcar11 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Koledzy nie ma co sie kłócić radio kupione na allegro :jupi: teraz czekam na przesyłkę. Dziękuje wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.