Skocz do zawartości

Spektrum DX6i gdzie można kupić?

tomcar11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tej strony raczej gwarancji nie ma ;p

Bo co?

Zwolnij trochę i przestań walić bezsensownego posta za postem, w dodatku wprowadzając innych forowiczów w błąd. Ledwo się zarejestrowałeś i już natrzaskałeś ich 6.

Lepiej zajrzyj do powitalni i uzupełnij profil.

Opublikowano

Dobrze zaraz uzupelnie swoj profil.A wracając do aparatury to nie jestem pewien co do tej gwarancji. Jak widać napisalem "chyba" więc nie napisalem ze napewno. Niektorzy z moich znajomych zamawiali tam np ladowarki i gwarancji nie bylo. Tylko żeby nie bylo że kogoś w błąd wprowadzam. :|

Opublikowano
Czy może mi ktos dokładnie opisać sposób zamówienia z Anglii, tzn. czy musze sie rejstrować na sronie, no i czy musze zamówienie napisać po angielsku?

Bo z tym angielskim to ni wząb

Daj znac na PM - zalatwimy sprawe .

Opublikowano
O ile pamietam to Ladziakowi (chyba ;) jemu ) wymienili...

Wszystkim wymieniają :D

Jak widać napisalem "chyba" więc nie napisalem ze napewno.

To po co pisałeś? Lepiej było zadać sobie trudu i wpisać w wyszukiwarce forum frazę: gwarancja + hobbycity . Miałbyś wszystko czarno na białym.

Opublikowano
z tej strony raczej gwarancji nie ma

informacje masz skąd... z nieba?

Bo są bzdurne.

Mi silnik wymienili bez zbednego bicia piany i z przeprosinami i gratisowymi naklejkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.