sobolewski Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Nie moge uzyskac statusu pełnego dostepu ale jak ktoś ma ochote na współprace i dobra zabawe z modelarstwem zapraszam na kontakt poza forum : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Wystarczy przeczytać regulamin. Tam wszystko jest co potrzeba do pełnego członkostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobolewski Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Ok. Dziekuje . Podałem imie, nazwisko , z jakiego miasta jestem ,kontakt mail , czym sie interesuje i zdjecie z pokazów lotniczych. Nie wiem czy to mało czy duzo. Nieważne. Dziekując za odpowiedz zapraszam na Facebook "Budujemy dla zabawy" i jak sama nazwa mówi buduje , projektuję , latam modelami zbudowanym dla zabawy dla mnie i mojego syna oraz dzieci interesujących się techniką i lotnictwem. Pozdrawiam i dziękuję. Mariusz Sobolewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Chodzi o awatar, jak widać osoby które się nim posługują mają tam wstawioną swoją sylwetkę, twarz etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 O widzisz i jest już ekstra. Już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi