Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryszard58 Opublikowano 2 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Model który tu prezentuje ,kupiłem jakiś czas temu .Nie jest to ideał .wypraski takie sobie , no ale z braku laku i kit dobry ,postanowiłem dokupić do niego parę waloryzacji . Już wszystko było kupione ,a tu" trach!!" ukazał się model Coper State . Już miałem go wywalić .ale za dużo zainwestowałem w dodatki + figurka ( bo model robię w serii samolot i jego pilot ) więc doszedłem do wniosku że go jednak sklecę . Wyszło co wyszło. Model Ni 17 Francessco Barraca 1:32 Italeri/ Academy 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Piękny! A zdjęcia czarno białe super! (nie jestem naukowcem ale chyba mamy trochę wdrukowane w głowach, że świat przdwojenny był jednak czarno-biały). Pzdr. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi