Kwasiu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 przecina się tą część z kabinką, sterem kierunku. Ja powinienem dzisiaj skończyć bo chciałem go jutro oblatać. Skrzydło u mnie będzie troszkę słabo podparte bo mam resztki węgla:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Czyli pozostaje kraków :\\. W Bielsku płyty są, ale 900x400, co mnie niestety za bardzo nie urządza, bo główna cześć ze skrzydłami sie na niej nie zmieści :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Karol93, a Katowice? chyba troche blizej nie? jak bardzo chcesz to jutro odwiedze castorame, praktikera i obi (choc to wycieczka) daj znac ps. ja kupuje plyty izoflor w Castoramie w Chorzowie (za Auchan) bo mam najblizej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 W Bielsku płyty są, ale 900x400, co mnie niestety za bardzo nie urządza, bo główna cześć ze skrzydłami sie na niej nie zmieści :\ Mi też sie nie zmieściła całość dlatego jest łączona zaraz za skrzydłami, wieczorem dam może zdjęcia skończonego modelu. Nie będę go malować ponieważ i tak po ok 1 tyg będzie pewnie rozmontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Widziałeś może kiedyś takie drewniane zestawiki zwierzaków i budowli do składania bez kleju :?: :mrgreen: .Jeśli tak to myślę że już wiesz jak krzyżaka skleić :wink: .Co do wyposażenia to bardzo ładnie z tą wagą wychodzi,jakbyś jeszcze zszedł do 50g to już wogóle byłoby cacy Do tego 75gram na model i masz modelik 125 g na hale jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja swój skończyłem jutro oblot o ile pogoda pozwoli, jest trochę ciężkawy tak po ciągu silnika widzę bo wagi nie mam ale i tak będzie latał na dworze to może nawet lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kwasiu, pamiętaj konieczny film albo przynajmniej foto :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 ok nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 zgodnie z zapowiedzią jest film, niewiele widać ale wiało jak diabli a nie mogłem już w domu usiedzieć http://pl.youtube.com/watch?v=uM9oFqzRHL4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No z tego co widać wiało dość mocno Brawo za oblatany modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.