Kwasiu Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 przecina się tą część z kabinką, sterem kierunku. Ja powinienem dzisiaj skończyć bo chciałem go jutro oblatać. Skrzydło u mnie będzie troszkę słabo podparte bo mam resztki węgla:/
Karol93 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Czyli pozostaje kraków :\\. W Bielsku płyty są, ale 900x400, co mnie niestety za bardzo nie urządza, bo główna cześć ze skrzydłami sie na niej nie zmieści :\
Raffik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Karol93, a Katowice? chyba troche blizej nie? jak bardzo chcesz to jutro odwiedze castorame, praktikera i obi (choc to wycieczka) daj znac ps. ja kupuje plyty izoflor w Castoramie w Chorzowie (za Auchan) bo mam najblizej...
Kwasiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 W Bielsku płyty są, ale 900x400, co mnie niestety za bardzo nie urządza, bo główna cześć ze skrzydłami sie na niej nie zmieści :\ Mi też sie nie zmieściła całość dlatego jest łączona zaraz za skrzydłami, wieczorem dam może zdjęcia skończonego modelu. Nie będę go malować ponieważ i tak po ok 1 tyg będzie pewnie rozmontowany
Konrad Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Widziałeś może kiedyś takie drewniane zestawiki zwierzaków i budowli do składania bez kleju :?: :mrgreen: .Jeśli tak to myślę że już wiesz jak krzyżaka skleić :wink: .Co do wyposażenia to bardzo ładnie z tą wagą wychodzi,jakbyś jeszcze zszedł do 50g to już wogóle byłoby cacy Do tego 75gram na model i masz modelik 125 g na hale jak znalazł
Kwasiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja swój skończyłem jutro oblot o ile pogoda pozwoli, jest trochę ciężkawy tak po ciągu silnika widzę bo wagi nie mam ale i tak będzie latał na dworze to może nawet lepiej.
muszes Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kwasiu, pamiętaj konieczny film albo przynajmniej foto :mrgreen:
Kwasiu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zgodnie z zapowiedzią jest film, niewiele widać ale wiało jak diabli a nie mogłem już w domu usiedzieć http://pl.youtube.com/watch?v=uM9oFqzRHL4
muszes Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 No z tego co widać wiało dość mocno Brawo za oblatany modelik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.