Hangman Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam! Zapewne na tym forum jestem "dziadkiem", ale lubię ciekawostki. Na razie poobserwuję tematy. Trochę ze mnie off roadowiec i na niekorzystną czasem w temacie tym pogodę zamierzam popełnić stworzenie mud runnera RC, tak aby nacieszyć się pokonywaniem błota siedząc przy ciepłym przenoćnym grillu :-) Generalnie interesują mnie powolne 6x6 lub 8x8... Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 10 minut temu, Hangman napisał: apewne na tym forum jestem "dziadkiem", No to jeśli się nie wstydzisz to napisz jak bardzo jesteś tym "dziadkiem". Myślę że raczej nie przebijesz jednego z naszych ostatnich forumowiczów. A tak po za tym witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangman Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 No OK , skończyłem 51, ale nadal spoko kajaczki, katamaran, enduro i cruisery, wykrywki i spawanie itp. itd. Moja Żonka boi się jeździć rowerem, ale za to skacze na spodochronie... dziwni jesteśmy i dobrze nam z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 E no toś Ty raptem starsza młodzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi